Досвідчені господині мають свої секрети приготування смачного насиченого бульйону. Однак не всім вдається приготувати прозорий золотавий бульйон з неймовірним ароматом. Професійні кухарі розкрили свої секрети приготування ідеального бульйону з насиченим смаком та ароматом. Розповідаємо, як приготувати прозорий бульйон і добитися характерного золотавого кольору страви.Що робити, щоб бульйон вийшов прозорим і золотавим: секрети професіоналів Вибір якісних продуктів. Найкраще для приготування бульйону використовувати домашню курку. Таке м’ясо матиме більше поживних речовин, які віддасть страві під час варіння. Перед приготуванням курку треба замочити на 30 хвилин у холодній воді. Це допоможе прибрати зайві домішки. Обсмажування овочів. Щоб страва набула характерного золотавого кольору та неймовірно насиченого аромату, цибулю та моркву перед додаванням у бульйон краще обсмажити. Овочі треба розрізати на кілька частин та обсмажити на сухій сковороді. Це надасть бульйону глибини та багатства смаку. Процес приготування. Покладіть куряче м’ясо та овочі в каструлю, залийте холодною водою, поставте на середній вогонь й доведіть до кипіння. Обов’язково знімайте піну, яка утворюється на поверхні, тоді бульйон буде прозорим. І ще дуже важливо: після закипання вогонь треба зменшити, інакше рідина стане каламутною. Не слід накривати каструлю кришкою. Зберігання бульйону. Щоб страва залишалася свіжою та смачною якомога довше, перед тим, як прибрати бульйон у холодильник, відокремте м’ясо від кісток. Це подовжить термін зберігання продукту на декілька днів.Читайте також:На яких продуктах в жодному разі не можна економити: про це необхідно знатиПравило 5,5 сантиметра: як вибрати "свою" стрижку – формула ідеальної зачіски6 фраз, які нікому не подобаються: про них краще забути і ніколи не говорити