Додайте цей інгредієнт – і напій бадьоритиме ще більше: як заварюють каву в Ізраїлі

09.01.2024 16:34

Щоб ранок був приємним, а день бадьорим, ми всі починаємо його з кави. Є такі дні, коли одна чашка напою не допомагає збадьоритися, доводиться заварювати ще. Втім, є секрети, якими користуються в Ізраїлі для приготування бадьорої кави. Якщо приготувати каву за таким рецептом, то проблему сонного і млявого стану буде вирішено за допомогою однієї порції. Розповідаємо, як посилити ефект кофеїну в каві у декілька разів за допомогою лише одного інгредієнта.Як готують каву в Ізраїлі: рецепт напою, що бадьорить ще більшеІнгредієнти для пікантного напою розраховані на дві порції: 2 чайні ложки меленої кави; 200 грамів води; 0,5 зубчика часнику; 1 чайна ложка меду.Для початку треба підготувати часник, його слід подрібнити, так смак напою буде більш яскравим. Потім у турку варто покласти каву, подрібнений часник, залити водою і поставити на вогонь. Каву необхідно довести до кипіння тричі. Потім розлийте напій по чашкам, додавши меду чи цукру за смаком. Як посилити ефект дії кофеїну в декілька разів: рецепт кави з цикоріємЦикорій вартує копійки, його можна придбати у будь-якому магазині, але він має дивовижно корисний ефект і досить смачний.Для приготування двох порцій кави з цикорієм знадобиться: 30 г меленої кави; 10 г цикорію; 10 г цукру; щіпка солі; 400 мл води.Засипте каву та цикорій у турку, додайте трошки солі. Сіль пом’якшить кислинку в каві, якщо є такий ефект. Потім засипте суміш водою і поставте турку на слабкий вогонь. Після того, як кава закипить, її треба негайно прибрати з плити. Додайте цукор за смаком і можете подавати напій. Така кава збадьорить вас на довгий проміжок часу, і вам не доведеться пити кілька чашок відразу, щоб прокинутися.Читайте також:Лише одна щіпка цієї спеції до кави – і ви зможете скинути зайву вагу та поліпшити здоров’яЯкщо покласти до банки з кавою цей продукт, напій матиме насичений смак і розкішний ароматДодайте до кави цей секретний інгредієнт – і смак напою стане вишуканим, як у кав’ярні