Дріжджове тісто "для лінивих": на приготування треба 5 хвилин, а зберігатиметься аж 3 дні

23.02.2025 13:07

Таке дріжджове тісто легке в приготуванні, не перекисає під час зберігання в холодильнику, воно вийде навіть у тих, хто робитиме його вперше. Розповідаємо, посилаючись на ресурс "Смачненьке", як приготувати ідеальне дріжджове тісто для випічки за п’ять хвилин.Як за декілька хвилин приготувати дріжджове тісто, яке зберігатиметься в холодильнику 3 дніДля тіста треба взяти: 500 мл молока; 7 склянок борошна; 11 грамів сухих дріжджів; 2 столові ложки цукру; 0,5 чайної ложки солі; 2 столові ложки соняшникової олії.Спосіб приготування тіста. Змішайте 4 склянки борошна з дріжджами, додайте тепле молоко, сіль, цукор, олію. Все добре розмішайте ложкою. Потім повільно введіть ще склянку борошна в тісто, воно має бути липким. Розділіть тісто на дві частини, покладіть у пакети та відправте в холодильник на півтори-дві години. Якщо тісто лежатиме кілька днів, із ним нічого не станеться. Можна приготувати його ввечері, щоб на сніданок щось спекти.Читайте також:Як відкрити дверцята пральної машинки, якщо їх заклинило після прання: найлегші способиКабачки збиратимете відрами: що посадити поруч, щоб овочі гарно родилиПідживіть часник та цибулю цим розчином – і зберете утричі більший урожай