Гарбузова каша з рисом в мультиварці: рецепт приготування

05.09.2018 13:26
Осінь – це безумовно пора смачних овочів та фруктів, а ще сезон гарбузів. Найпростіше, що можна приготувати – це супи та каші. Їх головна перевага у простоті приготування та доступності продуктів. Як приготувати кашу з гарбуза і рисом в мультиварці – далі в матеріалі.

Рецептів приготування гарбузової каші є безліч, але процес приготування в мультиварці з додаванням рису, по праву, можна називати найлегшим.

Рецепт гарбузової каші в мультиварці

Рецепт каші з гарбуза та рису в мультиварці

Інгредієнти:- гарбуз 500 г;- рис 150 г;- молоко 300 мл;- вода 150 мл;- вершкове масло 70 г;- цукор 150 г;- 1 дрібка солі.

Рецепт приготування гарбузової каші в мультиварці:

1. Помийте і очистіть гарбуз від шкірки, наріжте кубиками і викладіть в чашу мультиварки.

2. Залийте чашу мультиварки водою, додайте вершкове масло і накрийте кришкою. Виставте режим "Випічка" на 25 хвилин. За бажанням гарбуз можна перебити в блендері до однорідної консистенції, або залишити в кубиках.

3. Промийте рис в холодній воді. Додайте рис в чашу з готовим гарбузом, а також цукор та сіль. Залийте все молоком, перемішайте і виставіть режим "Молочна каша" на 30-50 хвилин. Орієнтуйтесь на готовність рису.

4. Щоб зробити смак більш насиченим, можна додати в кашу корицю чи мускатний горіх.

24.ua Осінь – це безумовно пора смачних овочів та фруктів, а ще сезон гарбузів. Найпростіше, що можна приготувати – це супи та каші. Їх головна перевага у простоті приготування та доступності продуктів. Як приготувати кашу з гарбуза і рисом в мультиварці – далі в матеріалі.

Рецептів приготування гарбузової каші є безліч, але процес приготування в мультиварці з додаванням рису, по праву, можна називати найлегшим.

Рецепт гарбузової каші в мультиварці

Рецепт каші з гарбуза та рису в мультиварці

Інгредієнти:- гарбуз 500 г;- рис 150 г;- молоко 300 мл;- вода 150 мл;- вершкове масло 70 г;- цукор 150 г;- 1 дрібка солі.

Рецепт приготування гарбузової каші в мультиварці:

1. Помийте і очистіть гарбуз від шкірки, наріжте кубиками і викладіть в чашу мультиварки.

2. Залийте чашу мультиварки водою, додайте вершкове масло і накрийте кришкою. Виставте режим "Випічка" на 25 хвилин. За бажанням гарбуз можна перебити в блендері до однорідної консистенції, або залишити в кубиках.

3. Промийте рис в холодній воді. Додайте рис в чашу з готовим гарбузом, а також цукор та сіль. Залийте все молоком, перемішайте і виставіть режим "Молочна каша" на 30-50 хвилин. Орієнтуйтесь на готовність рису.

4. Щоб зробити смак більш насиченим, можна додати в кашу корицю чи мускатний горіх.

24.ua