Листкове тісто заздалегідь розморозьте. Шинку та твердий сир натріть на великій тертці. Кріп дрібно наріжте. На робочій поверхні, присипаній борошном, розкатайте тісто в прямокутний пласт. Розподіліть по ньому шинку, посипте сиром та кропом. Натисніть начинку долонями до тіста. Згорніть його рулетом та наріжте на маленькі рулетики шириною 2-3 см. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, на відстані один від одного. Змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.Поради: Шинку можна замінити будь-якою ковбасою.Читайте також: Медово-мигдальне печиво з кунжутом: рецепт корисної випічки Гарячі слайдери з шинкою та сиром: рецепт оригінальних бутербродів Сирні булочки з кунжутом: рецепт смачної випічки