Цей салат складається з шарів, а тому має дуже гарний вигляд на святковому столі. Інгредієнтів не багато, але вони чудово поєднуються між собою.
Процес приготування: На сковороді розігріти олію, в ній обсмажити дрібно порізану цибулю. Додати натерту на терці моркву. Смажити 4-5 хвилин. Охолодити. У форму (діаметр 16 см) викласти шарами салат: 2 відварені натерті яйця, посолити і поперчити, полити сіточкою з майонезу, порізана куряча печінка, сіточка з майонезу, смажені цибуля з морквою, сіточка з майонезу, нарізані кубиками мариновані огірки, сіточка з майонезу. Три відварені яйця розділити на білки і жовтки. Спочатку натерти білок і полити сіточкою з майонезу, зверху салат прикрасити натертим жовтком. Можна додати до декору мариновані огірки.Смачного!