Кулінари стверджують, що з таким незвичайним соусом м'ясо або риба будуть смакувати втричі краще. Такий рецепт готують в найкращих ресторанах. Спробуйте і ви.
Процес приготування: З'єднайте у невеликій каструлі сік лимонів, цедру, мед, соєвий соус, розчавлені зубчики часнику та оливкову олію. Отриману суміш потрібно розігріти на помірному вогні і зачекати, щоб мед розчинився, а соус став однорідним. При цьому потрібно постійно помішувати. Додайте перець та сіль за смаком. Щоб загустити соус, візьміть крохмал і розведіть у невеликій кількості води. Додайте до соусу та добре розмішайте, продовжуйте готувати, поки він не загусне. Перед подаванням до столу дайте трішки охолонути.Читайте також: Пальчики оближеш: на яких дровах найкраще смажити шашлик Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл