Відварена броколі, свіжий огірок, яйця та зелень ідеально поєднуються в смачній заправці з йогурту, гірчиці та жовтків.
Процес приготування:
Наріжте огірок тонкими скибочками, додайте дрібно нарізану зелень і білки відварених яєць, а також броколі, зварене в підсоленій воді (після варіння опустіть її в холодну воду для збереження кольору).
Для заправки змішайте йогурт з подрібненими жовтками, гірчицею, сіллю та перцем.
Заправте отриманою сумішшю салат.
Смачного!
Читайте також:
Салат з буряка і оселедця, але не "шуба": підкорить вас з першої ложки
Дуже бюджетний салат до вашого столу "Копійочка": захочеться готувати знову і знову
Святковий салат з тунцем та оливками: проста страва, яка здивує гостей своїм смаком