Рецепт закуски на святковий стіл, яку завжди з'їдають першою

17.12.2023 09:33

Червону рибу наріжте тонкими пластинами. З хліба виріжте кружальця. Листя салату вимийте та обсушіть. Огірок наріжте на тонкі кружальця. Хліб змастіть сиром, зверху викладіть салат, вирізаний за розміром хліба. Потім кільце огірка. Сформуйте трояндочку з червоної риби та викладіть на огірок. Посипте кунжутом.Поради:Для бутербродів підійде будь-яка червона риба.Читайте також: Олійне м'ясо для бутербродів: рецепт оригінальної закуски Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт Сало в лушпинні цибулі з чорносливом: оригінальний рецепт