Якщо використати замість оселедця іншу рибу, то ви отримаєте зовсім інший смак салату. Тому варто спробувати, щоб здивувати гостей за новорічним столом.
Процес приготування: Картоплю, моркву і буряк відварити у мундирах, остудити, очистити і натерти (картоплю і моркву на великій, буряк — на дрібній терці). Яйце відварити, остудити, очистити, натерти на крупній терці. Сир також натерти на крупній терці. Часник дрібно нарубати, цибулю і огірки дрібно нарізати кубиками. Шпроти розімнути виделкою. Скласти салат: шпроти — цибулю — сіточка з майонезу — картопля — сіточка з майонезу — морква — сіточка з майонезу — огірки — яйце — сіточка з майонезу — сир. В окремій мисці змішати буряк з часником і майонезом, викласти останнім шаром на салат. Залишити в холодильнику на 2 години.Смачного!