Смачна маринована капуста швидкого приготування: можна їсти наступного дня

15.10.2024 15:50

Пропонуємо рецепт маринованої капусти швидкого приготування, їсти її можна вже наступного дня.Інгредієнти:Капуста - 1 кг.Морква -- одна шт. Перець болгарський - 2 шт.Часник - 5 зубчиківДля маринаду: Вода -- 500 мл.Сіль - 1 стол.лож. Цукор - 2 стол.лож.Яблучний оцет - 50 мл Олія - 50 мл Приготування: Капусту шинкуємо, моркву натираємо на тертці, перець ріжемо соломкою, часник — пластинками, складаємо в миску. Воду доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, оцет, олію. Киплячим маринадом заливаємо овочі, добре все перемішуємо, ставимо під гніт на декілька годин. Розкладаємо капусту по банках і прибираємо в холод, через добу можна їсти. Чим довше капуста коштує, тим вона смачніша. Читайте також: Чому потрібно регулярно споживати квашену капусту та пити розсіл: користь та протипоказання Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали