Соковиті котлети з куркою та гарбузом: незвичний рецепт страви

05.11.2018 16:44
Мало хто з господинь наважується додавати до м'ясних страв солодкі овочі чи фрукти. Водночас блогери та кулінари переконують, що саме такі продукти додадуть незвичного смаку традиційній страві.

Яскравим прикладом цього є рецепт курячих котлет з гарбузом. Незвичне поєднання продуктів посмакує навіть вибагливим любителям м'яса. Страву найкраще подавати з рисом чи іншим гарніром.

Як приготувати котлети з курки та гарбуза: рецепт страви

Інгредієнти: 600 г курячого філе;300 г мускатного гарбуза, що нагадує форму груші;1-2 зубчики часнику;спеції;олія для смаження.

За допомогою м'ясорубки подрібніть філе та гарбуз, очищений від шкіри і насіння. Додайте часник, сіль та перець. Все ретельно перемішайте упродовж кількох хвилин, щоб фарш був еластичним та не розповзався при смаженні.

Змочіть руки у воді, після чого сформуйте круглі котлети однакового розміру. Обсмажте їх на соняшниковій олії до золотистого кольору. Готуйте котлети на невеликому вогні, щоб м'ясо добре просмажилось.

Подавайте страву з гарніром або запеченими овочами.

24.ua Мало хто з господинь наважується додавати до м'ясних страв солодкі овочі чи фрукти. Водночас блогери та кулінари переконують, що саме такі продукти додадуть незвичного смаку традиційній страві.

Яскравим прикладом цього є рецепт курячих котлет з гарбузом. Незвичне поєднання продуктів посмакує навіть вибагливим любителям м'яса. Страву найкраще подавати з рисом чи іншим гарніром.

Як приготувати котлети з курки та гарбуза: рецепт страви

Інгредієнти: 600 г курячого філе;300 г мускатного гарбуза, що нагадує форму груші;1-2 зубчики часнику;спеції;олія для смаження.

За допомогою м'ясорубки подрібніть філе та гарбуз, очищений від шкіри і насіння. Додайте часник, сіль та перець. Все ретельно перемішайте упродовж кількох хвилин, щоб фарш був еластичним та не розповзався при смаженні.

Змочіть руки у воді, після чого сформуйте круглі котлети однакового розміру. Обсмажте їх на соняшниковій олії до золотистого кольору. Готуйте котлети на невеликому вогні, щоб м'ясо добре просмажилось.

Подавайте страву з гарніром або запеченими овочами.

24.ua