Швидше за все ви будете дуже здивовані, але цими продуктами є популярні інгредієнти у котлетах. А саме — молоко та яйця.Колись існувала думка, що яйця потрібно обов'язково додавати до фаршу, щоб котлети тримали форму і не розвалювалися. Насправді, цей продукт нічого не скріплює.Якщо ви до фаршу додасте трішки білого хліба (а він тут відіграє роль не інгредієнта для економії коштів), то на сковорідці котлета точно триматиме свою форму. А ось з яйцем ця страва вийде гумовою та сухою, оскільки яйця згортаються.Молоко також часто додавали до котлет, вважаючи, що воно зробить їх більш ніжними та соковитими. Однак, це також далеко від істини.Фахівці стверджують, що поєднання м'ясного і молочного білка призводить до зовсім протилежного результату. Котлети надто швидко втрачають більшість м'ясного соку, а тому стають сухими і зовсім не апетитними.Читайте також: Кожен другий українець припускається помилки: як варити рис на голубці правильно Скільки років можна зберігати віскі: чи є у цього міцного напою термін придатності Вистачить всього однієї столової ложки — ваше картопляне пюре вийде ніжним, смачним та кремоподібним