Майстри кулінарії розкрили три секрети, які зроблять тюфтелі досконалими.Якість тюфтелів багато в чому залежить від вибору м’яса та способу його подрібнення. Щоб фарш мав ідеальну текстуру, рекомендується двічі пропускати його через м’ясорубку з дрібною решіткою.Яйця не є обов’язковим інгредієнтом, але вони допомагають зробити масу щільнішою й еластичнішою – використовувати їх чи ні, вирішувати вам. Якщо додаєте рис, використовуйте його сирим, а не відвареним. Для панірування чудово підійдуть борошно або крохмаль.Щоб фарш став більш ніжним і пишним, додайте до нього трохи холодної води – це допоможе білкам набухнути. Оптимальна кількість – приблизно 50–70 грамів рідини на 1 кілограм м’ясної маси.Читайте також: Зробіть це з тюльпанами в березні — будуть буяти, як востаннє: три хитрощі професіоналів Як зробити так, щоб таргани зникли з вашої оселі назавжди: дієві народні засоби Як почистити ущільнювальну гумку холодильника: жодних смороду, плісняви чи бруду