Щоб покращити соковитість страви та зробити її смак насиченішим, можете спробувати такі продукти.ЧасникДодайте всього лише кілька зубчиків часнику до фаршу і ваші пельмені стануть надзвичайно ароматними та апетитними. Звичайно, найкраще брати саме свіжий часник, який потрібно подрібнити ножем чи розчавити спеціальним інструментом. Тоді ваш фарш буде дуже яскравим і неймовірно смачним.ЛідМало хто здогадується, але якщо додати до фаршу трішки дрібної льодяної крихти, то він стане надзвичайно соковитим. Справа в тому, що під час варіння лід розстає, тому м'ясо точно залишиться соковитим і ніжним. Такі пельмені по-справжньому танутимуть в роті.ЗеленьЗ пельменями чудово поєднується ароматна зелень. Ви можете додавати будь-яку зелень, яка вам подобається. Однак, кажуть фахівці, найкраще з фаршем поєднується кінза, кріп, петрушка чи базилік. Перед додаванням не забудьте її подрібнити ножем. Страва вийде надзвичайно соковитою, а ще дуже ароматною.Читайте також: Ресторанна хитрість: як красиво нарізати варені яйця, щоб жовток не розкришився Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі Як зберігати помідори, щоб вони не псувалися максимально довго: найкращі способи