Про це пише портал Phys.org.
Науковці з Університету Ерлангена-Нюрнберга (Німеччина) разом з колегами з США встановили, що гідрохінон в поєднанні з цинком уповільнюють старіння.
Гідрохінон міститься у таких продуктах як шоколад, кава, вино та чай.
via GIPHY
Цинк вступає в хімічну реакцію з гідрохіноном і знешкоджує небезпечні супероксиди. Останні залучені у процеси старіння, розвитку низки небезпечних захворювань таких як запалення, рак або нейродегенеративні хвороби. Цинк міститься у таких продуктах як арахіс, яловичина, квасоля, курячі яйця, тощо.
Висновок вчених: вживання шоколаду, чаю, кави і вина можуть уповільнити процеси старіння та розвиток небезпечних хвороб.
via GIPHY
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua Німецькі дослідники провели експеримент і встановили, які продукти здатні уповільнити окислювальні процеси в організмі та зупинити низку небезпечних хвороб.Про це пише портал Phys.org.
Науковці з Університету Ерлангена-Нюрнберга (Німеччина) разом з колегами з США встановили, що гідрохінон в поєднанні з цинком уповільнюють старіння.
Гідрохінон міститься у таких продуктах як шоколад, кава, вино та чай.
via GIPHY
Цинк вступає в хімічну реакцію з гідрохіноном і знешкоджує небезпечні супероксиди. Останні залучені у процеси старіння, розвитку низки небезпечних захворювань таких як запалення, рак або нейродегенеративні хвороби. Цинк міститься у таких продуктах як арахіс, яловичина, квасоля, курячі яйця, тощо.
Висновок вчених: вживання шоколаду, чаю, кави і вина можуть уповільнити процеси старіння та розвиток небезпечних хвороб.
via GIPHY
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua