Для цього необхідно завжди підживлюватися залізом – у цьому переконана лікар Вікторія Савицька, пише ГолосUA.
Цього мікроелементу не вистачає багатьом людям. Особливо важливо вживати продукти, які містять залізо, для зосередження та максимальної обробки інформації. Це, зокрема, зелені яблука, гречка і чорний хліб, а також стиглі гранати в сезон.Варто включити у раціон курячу та яловичу печінку.
Включіть у раціон чорний хліб
Лікар також радить якомога частіше їсти авокадо, ананас, моркву для людей розумової праці, особливо перед важливим днем. З перерахованих продуктів можна обрати декілька та зробити салат. Заправити його можна гірчичною олією або оливковою.
Сприймати нову інформацію допомагають продукти, багаті вітамінами групи В. Для цього частіше включайте в свій раціон морепродукти й перекушуйте жменькою горішків.
Перекушуйте жменькою горішків
Від відчуття важкості у голові допоможе глюкоза, яка є відмінним джерелом енергії для нервових клітин. Проте її доцільніше отримувати не з тістечок чи тортів, а з овочів, мюслів чи сухофруктів.
При постійній розумовій завантаженості варто їсти продукти, що містять вітамін С. Це, зокрема, свіжі ягоди, грейпфрут, стакан замороженої в сезон смородини або натуральний морс з цих ягід, пара апельсинів або фреш, квашена капуста.
via GIPHY
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua Для того, щоб підвищити концентрацію уваги та набратися сил для ефективної робити, потрібно включити у раціон кілька загальнодоступних продуктів.Для цього необхідно завжди підживлюватися залізом – у цьому переконана лікар Вікторія Савицька, пише ГолосUA.
Цього мікроелементу не вистачає багатьом людям. Особливо важливо вживати продукти, які містять залізо, для зосередження та максимальної обробки інформації. Це, зокрема, зелені яблука, гречка і чорний хліб, а також стиглі гранати в сезон.Варто включити у раціон курячу та яловичу печінку.
Включіть у раціон чорний хліб
Лікар також радить якомога частіше їсти авокадо, ананас, моркву для людей розумової праці, особливо перед важливим днем. З перерахованих продуктів можна обрати декілька та зробити салат. Заправити його можна гірчичною олією або оливковою.
Сприймати нову інформацію допомагають продукти, багаті вітамінами групи В. Для цього частіше включайте в свій раціон морепродукти й перекушуйте жменькою горішків.
Перекушуйте жменькою горішків
Від відчуття важкості у голові допоможе глюкоза, яка є відмінним джерелом енергії для нервових клітин. Проте її доцільніше отримувати не з тістечок чи тортів, а з овочів, мюслів чи сухофруктів.
При постійній розумовій завантаженості варто їсти продукти, що містять вітамін С. Це, зокрема, свіжі ягоди, грейпфрут, стакан замороженої в сезон смородини або натуральний морс з цих ягід, пара апельсинів або фреш, квашена капуста.
via GIPHY
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua