Яловичина, запечена з яблуками: простий, але ефектний рецепт

16.12.2023 09:33

Яловичину промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте шматочками, посипте приправою і обсмажте на олії з обох боків на сильному вогні 10 хвилин. Викладіть у форму для запікання. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Яблука наріжте невеликими скибочками, видаливши серцевину. Обсмажте цибулю у тій же сковороді, де готувалося м'ясо, додайте яблука. Обсмажуйте, поки цибуля не стане золотистою, потім додайте гірчицю, сіль, перець, воду та вино. Перемішайте та вилийте в м'ясо. Форму накрийте фольгою та відправте в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин до зарум'янювання м'яса.Поради: Яблука використовуйте кисло-солодкі.Читайте також: Курячі ніжки у білому вині: ефектна страва французької кухні Як приготувати курячі нагетси в духовці Салат з копченою грудкою та свіжими огірками: рецепт для святкового застілля