Професійні кухарі поділилися п'ятьма простими способами, які допоможуть перетворити авокадо на справжній кулінарний шедевр.З чим найкраще їсти авокадо, щоб було не лише корисно, а й смачно Класичний варіант. Треба розім’яти м’якоть авокадо виделкою й додати кілька крапель лимонного соку, дрібку морської солі та трохи подрібненого часнику. Така намазка буде ідеальною для ранкового бутерброда. Солодкий експеримент. Можна змішати авокадо з ложкою меду і какао-порошком. Таким чином ви отримаєте кремовий десерт без зайвих калорій. Пряний соус до м’яса. Додайте до пюре з авокадо трохи лимонного соку, кілька крапель оливкової олії, подрібненого перцю чилі та кінзи – такий соус буде ідеальним до запеченого чи смаженого м’яса. Салат за хвилину. Необхідно нарізати авокадо на кубики, додати помідори чері, червоної цибулі і трохи оливкової олії. Такий салат стане відмінним варіантом для перекусу. Запечений сніданок. Розріжте авокадо навпіл, витягніть кісточку, розбийте яйце та влийте в заглиблення. Відправте авокадо до духовки і запікайте 15 хвилин за температури 180°C. Потім витягніть, посипте сиром і запікайте ще 5 хвилин. Вийде смачний, поживний і надзвичайно корисний сніданок.Читайте також:Зробіть ось це – і цибуля ніколи не випускатиме стрілки: поради досвідчених господарівЯк швидко помити жалюзі, не знімаючи з вікон: корисні порадиНазвано рибу, яку категорично не можна їсти, хоча її продають в усіх супермаркетах