Більше виловлювати ложкою не треба: як зібрати всю пінку з бульйону за раз

Зварити прозорий бульйон – це досить складна справа, особливо коли немає часу слідкувати за піною. Однак є методи, за допомогою яких можна позбутися піни швидко, без втрати нервів та часу. Розповідаємо про кілька способів, щоб прибрати піну за один раз.Як зняти пінку з бульйону за раз: 3 ефективні способи За допомогою серветки. Для того, щоб ваш суп був прозорим та апетитним, вам знадобиться одноразова тканинна серветка. Перед тим, як вода в каструлі почне кипіти, обережно покладіть зверху серветку, опустивши її кінці в каструлю, щоб вода не стікала на плиту. Щойно бульйон почне закипати, вся піна і непотрібні часточки, піднімаючись, залишаться на серветці. Потім обережно приберіть серветку шумовкою чи ложкою, щоб не обпекти рук. А бульйон залишиться чистим та ідеально прозорим. Додайте трохи олії. Перед закипанням насипте столову ложку олії в бульйон. Вона здатна притягувати дрібні частинки, з яких утворюється піна, тому вони не спливатимуть на поверхню, а бульйон буде чистим та прозорим. Вимочіть м’ясо у соляному розчині. Переш ніж варити бульйон, розчиніть столову ложку солі у літрі води і покладіть туди м’ясо на годину. Під час варіння піни взагалі не буде, а бульйон залишиться прозорим та апетитним.Читайте також:Додайте цей інгредієнт – і напій бадьоритиме ще більше: як заварюють каву в ІзраїліГазова плита буде сяяти, наче щойно з магазину: вам знадобляться лише сіль і 3 хвилини часуПригоріла каструля чи сковорідка – не біда: як за 3 хвилини позбутися в’їдливих плям нагару