Биточки по-селянськи: готуються просто і дуже легко, смачніше відбивних чи котлет

Ірма Шелест
Переглядів статті Биточки по-селянськи: готуються просто і дуже легко, смачніше відбивних чи котлет 7498
13.10.24 11:35

Готувати таку страву дуже просто. Вона набагато смачніша за традиційні відбивні чи котлети. Все завдяки грибному соусу. До нього обов'язково беріть справжні білі грибочки.

Процес приготування: Зріжте з хліба скоринку, наріжте його шматочками і залийте молоком. В окремій глибокій ємності змішайте фарш з цибулею. Пізніше туди додайте замочений хліб. До фаршу додайте 1 яйце, сіль, перець, сухий часник. Все добре перемішайте і відбийте руками. Сформуйте круглі биточки, які потрібно після цього обваляти в борошні. Налийте на сковороду 1 ст. ложку олії, розігрійте, обсмажте биточки з обох сторін. Тепер відкладіть биточки в сторону, тому що потрібно приготувати грибний соус. Для цього: на сковорідку влийте 2 ст. ложки олії, обсмажте 1 дрібно нарізану цибулю, додайте порізані гриби, борошно, вершкове масло і перемішайте. Влийте сметану і вершки, додайте сіль, перець та спеції за смаком. Викладіть у соус биточки, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 15 хвилин.Перед подаванням на стіл можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!