Cалат із курячим філе, корейською морквою, болгарським перцем і кукурудзою: простий рецепт

Куряче філе відваріть у підсоленій воді 20 хвилин. Остудіть і розберіть на волокна. Болгарський перець помийте. Видаліть плодоніжку з насінням і наріжте соломкою. До миски викладіть куряче філе, моркву по-корейськи, болгарський перець і кукурудзу (рідину злийте). Додайте майонез, сіль. Перемішайте. Викладіть до салатника і прикрасьте зеленню.Поради: М'ясо використовуйте будь-яке. Замість перцю можна додати помідори.Читайте також: Макаронний салат: класичний рецепт Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт Салат з буряка: рецепт смачної та корисної страви