Додайте в фарш для котлет один популярний фрукт: страва заграє новими фарбами

Котлети можна назвати однією з найважливіших страв в українській кухні, хоча прийшли вони до нас з Франції. Спочатку котлети готували виключно з м'ясних ребер, які загортали м'якоттю. Саме через це і з'явилася назва страви, адже "котлета" з французької мови перекладається як "реберце". З часом рецепт еволюціонував.Хоча приготування котлет здається простою справою, однак, часто кухарі стикаються з проблемою їхньої сухості. Щоб котлети завжди виходили соковитими і надзвичайно смачними, спробуйте додати до фаршу один цікавий інгредієнт.Йдеться про натерте на терці яблуко. Як готувати таку страву: Спочатку натріть одне яблуко. Обсмажте його на сковороді зі шматочком вершкового масла і цибулею. Потім додайте суміш у фарш.Всі інші компоненти класичні: білий хліб, змочений у молоці, спеції та сіль. Сформуйте котлетки, обваляйте їх у панірувальних сухарях, а потім посмажте в рослинній олії. Читайте також: Що робити, щоб буряк швидше зварився: 25 хвилин на будь-який розмір плоду — і каструля буде чистою Фахівці розповіли, чим найкраще закушувати ром: тут усе залежить від виду Ваш салат "Оселедець під шубою" завжди буде соковитим і ніжним: запам'ятайте лише одну хитрість