Картоплю очистіть та вимийте. Зваріть до готовності 20 хвилин, рідину злийте. Додайте вершкове масло, закрийте кришкою і струсіть, щоб масло розподілилося по картоплі. Для заправки: в миску викладіть бринзу, натерту на дрібній тертці, лимонний сік, сметану. Посоліть та перемішайте до однорідної маси. На блюдо викладіть гарячу картоплю, зверху розподіліть заправку. Посипте зеленню та прикрасьте цілими оливками.Поради: Якщо бринза дуже щільна, додайте ще сметани. Оливки використовуйте будь-які.Читайте також: Картопля, запечена з сосисками, помідорами та сиром: рецепт Картопляні зрази з грибами: класичний рецепт Цвітна капуста з грибами: оригінальний рецепт