Медово-імбирне печиво до свят: простий і швидкий у приготуванні рецепт

Ірма Шелест
Переглядів статті Медово-імбирне печиво до свят: простий і швидкий у приготуванні рецепт 2281
17.12.24 16:20

Імбирне печиво - це випічка, яка асоціюється із зимовими святами. Адже під час приготування дім наповнюється смачними ароматами кориці, імбиру та ванілі. Сьогодні варіацій рецептів імбирного печива безліч. Рецепт смачного і дуже легкого у приготуванні імбирного печива у матеріалі ТСН.uaІнгредієнти: 100 г меду 100 г цукру 1,5 ч л меленого імбиру 1 ч л меленої кориці 100 г вершкового масла 1,5 ч л соди 400 г борошна одне яйцеПриготуванняПерший крокМед, цукор, імбир та корицю змішуємо у сотейнику та ставимо на плиту. Розігріваємо поки цукор не розтане до однорідної маси. Але не перегріваємо суміш. Другий крок Коли суміш стала однорідна, знімаємо її з вогню та добавляємо соду. Суміш почне збільшуватися в об’ємі за рахунок реакції меду та соди.Третій крокДо суміші додаємо вершкове масло і перемішуємо. Даємо охолонути до кімнатної температури. Коли суміш охолола, додаємо яйце. Гарно усе перемішуємо.Четвертий крокДодаємо борошно і замішуємо тісто. Воно має стати еластичним і відставати від рук. Тісто замотуємо в харчову плівку і ставимодо холодильника на 40-60 хв.П'ятий крокПісля очікування розігріваємо духову шафу на 180 градусів. Розкачуємо тісто в пласт висотою 6 мм. Вирізаємо печиво за допомогою формочок.Шостий крок Випікаємо печиво 10 хв до появи красивої рум'яної скоринки.Читайте також: Класичний німецький різдвяний штолен: старий родинний рецепт Різдвяні пампухи: старий рецепт пухкої і солодкої здоби Здобний і дуже смачний різдвяний штолен: фірмовий рецепт Лілії ЦвітПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.