Свинячу рульку ретельно вимийте. Покладіть у каструлю, залийте водою. Додайте очищені моркву та цибулю. Варіть 2 години від моменту закипання. За годину до готовності додайте філе куряче, лавровий лист, перець горошком. Посолити і варити ще одну годину. Вийміть м'ясо, теплим відокремте від кістки. Наріжте на середні шматочки разом зі шкіркою. Додайте перець мелений, часник, видавлений через прес, сіль до смаку. Додайте 100 г бульйону, перемішайте. Візьміть пластикову пляшку, відріжте шийку. Вкладіть усередину пакет і заповнюйте м'ясом, утрамбовуючи ложкою. Закрийте цим пакетом і заберіть у холодильник на ніч. Коли сальтисон застигне, витягніть його з пляшки та пакета.Поради: Приправи використовуйте на свій смак. Сальтисон зберігайте у фользі.Читайте також: