Як приготувати найніжніші та найсоковитіші відбивні: допоможе цей секретний інгредієнт

Ірма Шелест
Переглядів статті Як приготувати найніжніші та найсоковитіші відбивні: допоможе цей секретний інгредієнт 7724
18.11.24 15:51

Хто з нас не любить ніжних та соковитих відбивних. Та іноді м’ясо виходить досить жорстке й сухе, тому страва втрачає свій чарівний смак. Втім досвідчені господині знають, як приготувати найсмачніші відбивні з будь-якого м’яса і радо поділилися своїм секретом. Розповідаємо, що треба додати до маринаду, щоб відбивні сподобалися усім членам родини.Як приготувати маринад для ніжних відбивних із будь-якого м’яса Спочатку треба взяти глибоку ємність і налити 250 мл газованої води. Якщо такої немає, можна замінити на звичайну воду з-під крану. Додайте у воду сіль та суміш перців за смаком, все ретельно перемішайте. Вичавіть у маринад 4 зубчики часнику, можна натерти пів цибулини, щоб смак був виразнішим. Додайте секретний інгредієнт – гірчицю. Вона надасть відбивним насиченого смаку і зробить їх надзвичайно соковитими. Добре перемішайте маринад і занурте відбивні, потримайте м’ясо 30 хвилин. Коли відбивні промаринуються, їх можна смажити як зазвичай. М’ясо буде ніжним та соковитим, добре просмажиться й матиме рівномірний насичений смак.Читайте також:Як зберігати волоські горіхи, щоб вони залишалися смачними та свіжими до 18 місяцівЩо не можна ставити на стіл на Новий рік 2025: Змія не оцінить і відбере удачуЯк посмажити рибу, щоб не підгорало борошно: про це майже ніхто не знає