Зелена шакшука: рецепт корисного сніданку

1. Розігрійте духовку до 180 градусів.2. У великій сковороді, придатній для духовки, нагрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте|добавляйте| цибулю і обсмажуйте до м'якості, 4-5 хвилин|мінути|. Додати часник і халапеньо, потім обсмажте до появи аромату ще 1 хвилину.3. Додайте шпинат і готуйте, поки він повністю не зав'яне, якщо ви використовуєте свіжий, 4-5 хвилин, або поки він не прогріється, якщо він розморожений із замороженого, 1-2 хвилини.4. Приправте куміном, коріандром, сіллю, перцем та харисою. Готуйте близько 1 хвилини, доки не з'явиться аромат.5. Перекладіть суміш у чашу кухонного комбайна або блендера та подрібніть до стану пюре. Додайте бульйон та пюре до густоти та однорідності.6. Протріть сковороду і змастіть антипригарним кулінарним спреєм. Вилийте суміш шпинату назад і дерев'яною ложкою зробіть вісім поглиблень.7. Обережно розбийте яйця в лунки. Переставте сковороду в духовку і готуйте, поки яєчні білки повністю не затвердіють, але жовтки все ще трохи похитуватимуться, 20-25 хвилин.8. Посипте шакшуку петрушкою, кінзою та пластівцями червоного перцю до смаку. Подавайте негайно.Читайте також: Червона шакшука: рецепт популярного єврейського сніданку Омлет Пуляр: найвідоміший сніданок Франції Рецепт пишного омлету із сиром без молока