28 січня: іменини, походження, значення і характер імен

28 січня: іменини, походження, значення і характер імен (GlavPost)

Народжені 28 січня здатні до великих звершень. Найчастіше для досягнення успіху їм потрібна не тільки рішучість, а й, можливо, фізична сила. Однак народженим цього дня ніколи не варто забувати про духовний фактор. Крім того, велике значення для них має сила волі, яка надає їхнім діям осмисленість і концентрує внутрішні ресурси.


РЕКЛАМА

Северин

Ім’я латинського походження, в перекладі означає суворий, міцний. Ім'я Северин наділяє свого власника спокійною, навіть трохи замкнутою вдачею. Його характер передбачає в ньому наявність таких якостей, як врівноваженість, серйозність, благородство і скромність. Цей чоловік усі свої справи робить неспішно й ґрунтовно, навіть в дитинстві відрізняючись відповідальністю.

Виховувати його не складає труднощів, оскільки Северин завжди слухає батьків, м'який і неконфліктний, любить вчитися і виявляє велику самостійність.


РЕКЛАМА

Дорослий власник цього імені рідко буває задоволений собою – і цим псує собі все життя. Він не може задовольнитися тим, що у нього є, постійно перебуваючи в пошуку кращого. Це типовий мрійник, недостатньо енергійний і рішучий для того, щоб змінити або просто урізноманітнити своє життя. У суспільстві він воліє бути непомітним, не любить порожніх світських розмов, тому люди часто вважають його дивним і потайним. Тим не менш, друзі у нього є, і вони добре знають, що за небалакучим і скромним Северином ховається добра і чуйна натура, яка потребує розуміння і підтримки.

У сімейних взаєминах Северин вірний і відповідальний, найчастіше буває уважним і спокійним чоловіком, з яким досить легко жити. Дітей він дуже любить, вони навіть можуть змінити його, дадуть можливість почуватися потрібним, коханим, сильним, чого власнику цього імені часто не вистачає в житті.

Ванда

Ім'я походить від латинського "vandalus" — "вандал" (назва стародавнього германського племені, яке зруйнувало Рим).

Характер у Ванди твердий, сильний. Вона відкрита світу, але бажає встановлювати свої порядки. Цілісна, доброзичлива і активна натура. Захисниця правди і справедливості.

В дитинстві може виявляти упертість, завжди відстоює свою думку. Але загалом Ванда досить добра, весела і позитивна людина. Вона спокійна, жіночна. Хоча їй може не вистачати такту, чуйності, емпатії. Може командувати і нав’язувати свою думку. Але не від егоїзму і владності, а тому, що вважає це правильним і корисним.

У школі Ванда — активістка, може успішно займатися спортом, волонтерством, хоровим співом, спортивною гімнастикою, танцями. У неї багато друзів, є і прихильники, але вони теж швидше її друзі. Ванда завжди в компанії хлопців. Такі дружні почуття одного разу зможуть перерости в любов.

Сім’я Ванди — це її тил. Чоловік і діти — команда, де Ванда і тренер, і психолог, і лікар, і гравець. Сім’я і стосунки дуже важливі для самопочуття Ванди. Якщо в цій сфері все добре, то і з Вандою все гаразд.

До роботи, кар’єри або хобі Ванда ставиться з відповідальністю. Вона дуже працьовита, зібрана, розумна. На неї чекає успіх у будь-якій справі.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА