4 грудня: іменини, походження, значення і характер імен

4 грудня: іменини, походження, значення і характер імен (GlavPost)

Народжені 4 грудня — розумні, агресивні особистості, яким не вистачає сміливості відстоювати свої переконання. Здатність планувати все заздалегідь, стратегічне мислення, рішучість і приємні манери приваблюють людей, готових підтримати ваші зусилля та надати вам шанс на успіх.


РЕКЛАМА

Ада

Про появу слова "Ада" як імені існують різні думки. Одне з них стверджує, що ще у стародавніх євреїв словом Адена ("прикраса") називали жінок. Інше пояснення йде зі Старого Завіту — Адою звалася дружина одного з нащадків Каїна та Ісава. Цікавий факт — першою жінкою в Біблії названа Єва, а слідом — Ада, що дозволяє припустити: сталося скороченням імені праотця Адама.

Дитиною Ада має неспокійний характер, що змушує тата з мамою і вихователів постійно хвилюватися. Ада занадто запальна і вперта. Власниці імені властиві чоловічі якості. Але Ада прагне до мети, зростає хороброю, працьовитою.


РЕКЛАМА

Увага чоловіків нерідко прикута до Ади. Представниці імені вміють дружити з протилежною статтю, проявляючи темперамент і жіночність у взаєминах. Ада шукає обранця з однаковими поглядами, але старших за неї за віком. Аді хочеться мати чоловіка, здатного взяти на себе роль стриманого, дбайливого керівника, який в змозі підтримати її у реалізації ідей.

Ада не любить готувати і прибирати. Для неї важлива духовна їжа. Аді цікавий театральний світ. Вона витончена, відрізняється своєрідним стилем одягу.

У Ади аналітичний склад розуму, тому вона може займатися письменницькою справою, наукою. В обох сферах жінка з таким ім’ям досягне успіху.

Прокіп (Прокопій)

Ім'я Прокофій (Прокопій, Прокіп) із грецького перекладається як "випереджальний". Він має сильний, вольовий характер. Є центром будь-якої компанії, явний лідер. Не терпить суперечностей, завжди наполягає на своєму. Впевнено йде до мети, з завзяттям долає всі складності й перешкоди.

Це природжений дослідник. Він завжди не в тому світі, в якому живе, а в давно минулому, де він герой, підкорювач далеких країн, полководець, володар земель і народів. Це подвійне життя надає йому особливу зосередженість і гідність. Прокопію довіряють, перед ним схиляються, його поважають. Тим більше що його владолюбство вичерпується мріями – він цінує і поважає людей, вміє бути справжнім другом.

Значення імені Прокіп яскраво проявляється у стосунках із прекрасною статтю. Цей чоловік не уявляє свого життя без кохання. Він надзвичайно легко закохується і проявляє себе як пристрасний і романтичний кавалер.

Коханій дістається його безмежна увага, довіра і лагідність. Прокіп дістане зірку з неба, проте йому необхідно відчувати таку ж віддачу з боку своєї жінки, інакше він швидко розчарується і охолоне.

Ярополк

Чоловіче ім'я Ярополк має слов'янське походження й означає "славний воїн".

Характер Ярополка розкриває в ньому задатки справжнього лідера. Це яскравий, волелюбний і діяльний чоловік. Вже в дитячому віці Ярополк буде справжнім командиром. Він дуже самостійна дитина. Вчитися він любить, тому в школі проблем із ним, як правило, не буває. Водночас юний Ярополк чітко знає, де йому можна пустувати, а де варто проявити серйозність, що дозволяє йому уникнути підліткового максималізму.

Дорослий власник цього імені — делікатний у спілкуванні і швидкий у справах. З ним і легко, і приємно проводити робочий і вільний час, однак, Ярополк не поспішає розкривати людям своєї душі, а тому має більше приятелів, ніж справжніх друзів.

У сімейних взаєминах Ярополк проявляє себе як уважний і чуйний чоловік. До дітей Ярополк також ставиться дуже добре, допомагає їм у всіх їхніх життєвих труднощах.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА