5 і 6 жовтня під Києвом відбудеться фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври»

5 і 6 жовтня під Києвом відбудеться фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври» (GlavPost)

5 і 6 жовтня у Древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь», Київська обл., Обухівський район, с. Копачів) відбудеться Фестиваль кінно-трюкового мистецтва «Кентаври». Вже 9 років поспіль фестиваль відкриває гостям унікальний світ кінно-каскадерського мистецтва, що можна побачити лише в кіно та на цьому заході.

До Князівства з'їдуться кращі кінні каскадери України, які представляють нашу країну на міжнародних змаганнях і беруть участь у світових шоу-програмах та кінозйомках. Організатори фестивалю: «Парк Київська Русь», Об'єднана Ліга професійних кінних каскадерів України.

Протягом двох днів в оточенні архітектури Древнього Києва відважні вершники та вершниці, дорослі та зовсім юні, вражатимуть глядачів неймовірними трюками: їзда догори ногами, задом наперед, відразу на двох конях, вони будуть прослизати під конем, вибудовувати «піраміди»… І все це на повному скаку!

Карколомні трюки виконуватимуться за участю унікальних коней рідкісних історичних порід, що зібрані зі всього світу в Княжій конюшні Древнього Києва. До того ж, до цих прекрасних скакунів можна буде підійти, погладити їх, сфотографуватись, покататись на них верхи та в екіпажі.

Змагання з гарцювання (джигітовки) доповнюватимуться виступами театру Древнього Києва, іграми та конкурсами з відвідувачами, хороводами, танцювальними флеш-мобами.

На завершення програми на гостей чекає яскрава вечірня вогняна програма з піротехнічними ефектами та стрільбою з требушету палаючими ядрами.

В Древньому Києві можна відвідати унікальні музеї та експозиції, навчитися новому на майстер-класах, покататися на конях, постріляти з лука, вдягнути костюми часів Київської Русі та влаштувати фотосесію, політати на канатному спуску, викарбувати монету «на щастя», поласувати смачними стравами з вогнища, придбати сувеніри ручної роботи та багато іншого. Також у «Парку Київська Русь» можливо залишитися з ночівлею.

Древній Київ відкривається о 10:00.

Початок театралізованої програми – о 14:00.

Стрільба з требушету – близько 19:00.

Завершення програми: в суботу 5 жовтня – о 21:00, в неділю 6 жовтня – о 19:00.

 «Парк Київська Русь» розташований в селі Копачів Обухівського району Київської області.

GPS-координати:  +50° 8' 44.31", +30° 28' 26.90"

Детальна інформація на сайті: www.parkkyivrus.com


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА