50-річна жінка схудла на 63 кг, відмовившись від одного напою: фото, подробиці

50-річна жінка схудла на 63 кг, відмовившись від одного напою: фото, подробиці (GlavPost)

50-річна британка схудла на 63 кг, відмовившись від вечірньої пляшки білого вина – вона набрала велику частину ваги після септичного шоку.Про це пише New York Post.Джо Герлі, співробітниця відділу забезпечення якості з Гарлоу, Англія, звернулася до лікаря 2018 року після того, як почала страждати на рясні менструації.Вона стверджує, що під час огляду її матки невідомий лікар випадково перфорував слизову оболонку, і протягом двох днів у неї почався септичний шок.


РЕКЛАМА

"Я була нажахана і думала, що помру. У мене діагностували сепсис, і моє тіло почало відмовляти", - поділилася вона. "Я не могла зупинити блювоту чистою чорною рідиною. У мене була висока температура, я не могла відмовитися від їжі. Я приймала багато антибіотиків, від яких мені ставало ще гірше".Через рік Герлі перенесла гістеректомію – їй видалили матку і шийку матки.Повернувшись додому після 12-місячного випробування, вона більш ніж два роки «налягала» на сир і вино. Врешті-решт, Джо набрала до 136 кг.

"Я не ставила фільтр на воду. Я випивала пляшку вина і з'їдала дві пачки чипсів за ніч", - зізналася британка "Наступне, що я зрозуміла – я була важчою за людей навколо мене. Я пішла на новорічну вечірку 2021 року і зрозуміла, що всі інші жінки мають прекрасні стрункі фігури, а я почувалася огидно. Я знала, що повинна щось зробити, інакше я ніколи не буду щасливою", - пригадала вона.У лютому 2022 року їй потрібна була операція з видалення черевної грижі, а для цього потрібно було схуднути. Їй запропонували шунтування шлунка, але Герлі "не довіряла ще одній операції"."Я знала, що шунтування буде легшим. Але я хотіла докласти зусиль і схуднути сама".

Герлі поступово скинула понад 63 кіло, замінивши звичайну їжу на більш легку, відвідуючи спортзал і заняття аквафітнесом."Раніше я закінчувала вечір келихом вина, а тепер просто випиваю чашку чаю без кофеїну", - поділилася вона.


РЕКЛАМА

Через два роки вона важила 72 кг."Я викреслила все зі свого життя, щоб нарешті знову почуватися собою", - розповіла вона. "Я ніколи не почувалася краще. Я з гордістю демонструю своє тіло".

РЕКЛАМА