70-річна жінка, яка народила двійню, вперше показала фото малюків

70-річна жінка, яка народила двійню, вперше показала фото малюків (GlavPost)

70-річна жінка, яка нещодавно народила двійню, поділилася першими фотографіями малюків.Про це пише Today."Диво-немовлята", як їх називає педіатр, повернулися додому з лікарні разом із мамою.Сафіна Намуквая народила хлопчика та дівчинку за допомогою кесаревого розтину у Міжнародній жіночій лікарні та Центрі лікування безпліддя в Кампалі, Уганда, 29 листопада. Немовлята були виписані 6 січня, кожне важило 2,2 кг."Вона не може припинити дивитися на них", - розповів лікар і фахівець із репродукції Едвард Тамале Салі, додавши, що вона "любляча" і "грайлива" матір.Намуквая дала дочці ім'я Шакіра Бабійре Набагала, а сину – Като Шафік Кангаве (скорочено Бабійре та Като).


РЕКЛАМА

Салі розповів, що Сафіна також має нове прізвисько: тепер у селі її називають Налонго, що означає матір двійнят. А її чоловіка, Валусімбі Бадру, називають Салонго – батько двійнят."Вона в хорошій формі, її кров'яний тиск в нормі, у неї немає діабету – вона дуже здорова жінка, і вся Африка радіє за неї", - сказав медик. "Якщо ви хочете ще одну дитину, ми тут", - звернувся до матусі він.Читайте провідні новини дня: Корупційні ризики законопроєкту про мобілізацію: хто може збагатитися і в чому недоліки – пояснення юриста Розкрадання понад мільярда на ЗСУ: що відомо про скандал довкола сім’ї Гринкевичів – найбільшого постачальника МО Відмовився від мобілізації – залишився без майна і грошей: у Раді розповіли, коли може бути вирішена доля ухилянтівЗі свого боку, педіатриня Глорія Луньоло описала близнюків як "диво-немовлят" і сказала, що вони їдять суміш і грудне молоко.1 грудня, через два дні після пологів, Намуквая розповіла, що почувається "прекрасно"."Хтось може заперечити, що 70 років — це вік, але Бог вирішив, що у 70 років у мене народяться двійнята. Немає нікого, хто міг би обмежити владу та силу Бога", - поділилася вона.

Намуквайя, яка також виховує трирічну доньку, сказала, що має сильну підтримку: "Деякі домогосподарства допомагають мені з пранням та дітьми через мій вік".Щоб допомогти із зачаттям своїх дітей, Намуквая звернулася до екстракорпорального запліднення (ЕКЗ). Через вік вона використовувала донорські яйцеклітини та сперму чоловіка.

РЕКЛАМА