Алла Пугачова з дітьми покинула Росію – ЗМІ

Алла Пугачова з дітьми покинула Росію – ЗМІ (GlavPost)

Як передають росЗМІ, Алла Пугачова прийняла рішення виїхати разом з дітьми, 9-річними двійнятами Лізою та Гаррі з Росії.


РЕКЛАМА

Так, Аллу Борисівну разом з сином та донькою нібито бачили на автомобілі Chevrolet Express, який належить Пугачовій. У Мережі шириться відео, на якому авто артистки під'їжджає на територію VIP-терміналу аеропорту "Внуково-3".

Подейкують, що зірка летить назад до Ізраїлю, звідки прилетіла до РФ на початку вересня, аби відвести дітей до школи. Назад квитки Алла Борисівна не брала.

"За попередніми даними, артистка разом із дітьми відлетіла до Ізраїлю з московського аеропорту "Внуково". Коли співачка повернеться до країни, невідомо… Зворотного квитка Пугачова не має", - пишуть росЗМІ.


РЕКЛАМА

Також артист перерахував частину грошей на допомогу українцям зі своїх концертів в Ізраїлі. За підтримку України Галкіна оголосили іноземним агентом у РФ.

Тим часом Алла Пугачова жодним чином не висловлювалася публічно стосовно війни в Україні, а на початку вересня повернулася з дітьми до Росії, аби відвести їх до школи. Проте, коли Галкіна оголосили "іноагентом", Пугачова опублікувала звернення до Мінюсту Росії і попросила слідом за чоловіком зарахувати в "іноагенти". Зірка зауважила, що вона солідарна зі своїм чоловіком. Пугачова наголосила, що виступає проти "гибелі хлопців за ілюзорні цілі, які роблять Росію ізгоєм".

Читайте також:

Засуджують війну та висміюють владу Росії: як Галкін та Пугачова підтримують Україну

Виконавець хіта Gangsta’s Paradise, репер Coolio, помер у 59 років

Сангстер, Бекінсейл, Гетевей: зірки, які не мають вигляд на свій вік

8-річна українка довела до сліз суддів "Іспанія шукає таланти": "Я танцюватиму для всіх українських дітей"

Українська співачка розповіла, як окупанти вбили її чоловіка під Києвом і як вона сама ледь не загинула

РЕКЛАМА