Американка народила здорову доньку, ембріон якої був заморожений 27 років тому

Американка народила здорову доньку, ембріон якої був заморожений 27 років тому (GlavPost)

У Сполучених Штатах народилася унікальна дівчинка - Моллі трохи більше місяця, а от ембріон, з якого розвинулася дівчинка, заморозили ще 27 років тому. І це - світовий рекорд.


РЕКЛАМА

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16.45.

Подружжя Гібсонів не приховує, що після довгої боротьби з безпліддям, своїх дівчат змогли народити завдяки донорам. Ті пожертвували заморожені ембріони некомерційній організації і їх підсадили Тіні Гібсон. «Я ніколи не думала, що зможу завагітніти, мати дитину. Це таке диво», - каже жінка.

Першою, три роки тому, на світ з'явилася Емма. Вона провела у пробірці 24 роки - найдовше зі здорових дітей, народжених з заморожених ембріонів. Тіна зізнавалася, що їй спадало на думку, що донька могла бути її ровесницею. «Якби цей ембріон народився тоді, коли припускалося, ми могли би бути найкращими друзями - це просто божевілля», - розмірковує мама дівчинки.


РЕКЛАМА

За три роки молоді батьки наважилися на ще одну дитину - релігійна некомерційна організація, яка допомогла їм підшукати донорів, саме сповістила, в один час з Еммою заморозили її генетичну сестру. Малеча з'явилася на світ здоровою, і одразу перевершила сестрине досягнення.

А вже серйозно Тіна та Бен зізнаються, на рекорди не зважають - просто обожнюють своїх дівчаток. А організація, яка допомогла дітям з'явитися на світ, з гордістю звітує, що завдяки їй у США народилося понад тисячу малюків.

Кореспондента Катерина Федорченко.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА