Анна Трінчер розсекретила, як шукала чоловіка на гумористичному шоу: "Це був челендж"

Анна Трінчер розсекретила, як шукала чоловіка на гумористичному шоу: "Це був челендж" (GlavPost)

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер стала запрошеною гостею нового випуску гумористичного проєкту "Ліга Сміху. Волонтерський десант 3", що виходить на телеканалі ТЕТ.Артистка разом з командою Ірини Сопонару взяла участь у театральному конкурсі, де осучаснила всесвітньо відому казку "Русалонька". Анна Трінчер у номері зіграла русалку, яка шукала свого принца. Виконавиця продемонструвала різні гумористичні сценки. Зокрема, вона побувала на базарі, вгамовувала смуток у караоке, а після того, як обміняла чарівний голос на ноги дійшла до висновку, що чоловік їй зараз не потрібен.


РЕКЛАМА

"Не потрібні мені жодні принци насправді. Я не хочу заповнювати свою внутрішню порожнечу чоловіками, світ треба шукати в собі. Тому, друзі, наповнюйтесь, а потім наповнюйте", – натхненно висловилася Анна Трінчер.

Для артистки участь у гумористичному проєкті стала справжнім викликом. Співачка неабияк хвилювалася через номер. Особливо знаменитості було незручно через костюм русалоньки, адже вона не могла самостійно пересуватися.

"Я хвилювалася, бо я прагматична, серйозна жінка. Тому для мене це був челендж. Це хвіст, який прилягає, в якому в тебе абсолютно сховані ноги. Крок вліво, крок вправо, і ти вже втрачаєш рівновагу і просто падаєш. На репетиції мене кілька разів буквально ловили за спину", - зізналась артистка.Тим не менш, глядачі позитивно відреагували на номер, де грала Анна Трінчер, а члени журі оцінили виступ у максимум балів. Дебют виконавиці в "Лізі Сміху" безперечно вдався.


РЕКЛАМА

Уже в наступному випуску "Ліги Сміху. Волонтерський десант 3" до команд-учасниць приєднаються нові улюблені зірки шоубізнесу, які жартуватимуть задля гарного настрою та підтримки ЗСУ. Адже кожного ефіру команди змагаються не за кубок переможця, а за право доставити автівку українським захисникам і захисницям.Смійтеся та об'єднуйтеся довкола волонтерських місій щоп'ятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ.Читайте також: Відомий український актор вступив до лав ЗСУ та вирушив на фронт захищати Україну Ігор Пустовіт за два місяці погладшав на 10 кіло і показав, який зараз вигляд має Дмитро Ступка вперше за тривалий час показав підрослу 7-річну доньку і привітав її з важливим святом

РЕКЛАМА