Атака на Чернігів: у якому стані потерпілі і як місто оговтується від кривавого обстрілу Росії

Атака на Чернігів: у якому стані потерпілі і як місто оговтується від кривавого обстрілу Росії (GlavPost)

Троє постраждалих від атаки на Чернігів досі залишаються у лікарні. Вони у стані середньої тяжкості. Саме місто поступово оговтується від російського обстрілу, що стався у середу. Росіяни вбили 18 людей та поранили - 77, серед яких 5 дітей. Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Сергія Моргуна. У Чернігові немає жодних святкових заходів, на державних будівлях приспущені прапори, хоч день жалоби був оголошений одноденний, вчора. А на місці трагедії, куди і вдарили ракети - лежать квіти, на знак пам‘яті про тих кого вбили росіяни."Місто і досі оговтується від тих подій. Я почну з найважливішого, з тих хто уцілів після вибухів. Найбільше людей потрапило до другої лікарні, попри різні і численні травми нині усі почуваються нормально, їх життю нічого не загрожує", - каже Сергій Моргун.


РЕКЛАМА

Чимало людей отримали легкі поранення, битим склом приміром, тож від госпіталізації відмовилися. Серед них і кілька працівників лікарні, яка поруч із місцем куди втрапили ракети. Загалом пошкоджено десятки споруд, корпус навчального вишу, готель у який безпосередньо влучила ракета, ще приватні будинки і 4 багатоповерхівки - де вікна повилітали навіть з рамами.

Також значних руйнувань зазнав Інститут сільськогосподарської біології та агропромислового виробництва. Росіяни знищили дві дослідницькі лабораторії. Ракетні удари росіян по Чернігову, майже по центру міста, по цивільній інфраструктурі, сталися позавчора, близько 9 ранку. Очевидці навіть зафільмували як спочатку вибухнуло дві ракети, а потім засвистіла та здетонувала і третя.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 20:00 за 19 квітня 2024 року | Новини УкраїниЧитайте також: У Чернігові завершили пошуки на місцях "прильотів" ракет: багато загиблих і потерпілих Перші хвилини після атаки на Чернігів потрапили на відео бодикамери поліцейського Справжнє пекло в Чернігові: все про цинічну атаку РФ, кількість жертв і постраждалих


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА