Carrera Time Attack: українські перегони на Porsche виходять на міжнародний рівень

Carrera Time Attack: українські перегони на Porsche виходять на міжнародний рівень (GlavPost)

В українській національній серії Carrera Time Attack беруть участь виключно власники спортивних моделей Porsche: 911, Cayman, 718 тощо. З 2018 року на кожному етапі змагаються біля 30 спорткарів Porsche, збираючи до 5000 глядачів. Зазвичай перегони відбуваються суто в Україні, та у 2021 році Carrera Time Attack вийшла на новий рівень.


РЕКЛАМА

21–23 травня уперше в історії цих перегонів вони відбулися за кордоном — в Румунії, на автомобільному кільці Трансільванії (Transilvania Motor Ring). Гоночна траса завдовжки 3,7 км є найбільшим місцем проведення змагань у Румунії. 

Одразу через місяць, 26–27 червня, змагання на спорткарах продовжили у білоруському центрі олімпійської підготовки «Стайки», що у Мінську.

Надалі перегони тривали в Україні — місці, де їх заснував натхненник Carrera Time Attack Юрій Манойло. Своє завдання він бачить чітко: сформувати правильну культуру використання спорткарів Porsche. Вони сконструйовані для швидкості, емоцій та випробувань — усе це можливо саме на треку — місці, призначеному для встановлення рекордів. Адже кожен пілот, «перемагаючи» часову стрілку на кільці, встановлює рекорди і в інших сферах життя.


РЕКЛАМА

Така формула успіху перевірена учасниками перегонів, і вона дійсно працює. 

«Щодо результатів наших пілотів у Білорусі та Румунії — ними справді варто пишатися. Команди цих країн були приємно здивовані: усе завдяки тому, що в Україні учасники Carrera Time Attack мають досвід перегонів на обох типах трас», — розповідає про міжнародні змагання Манойло.

Довгостроковою метою Юрія виступає ліцензія в Україні Porsche Cup — світових перегонів Porsche. Це і означатиме справжнє визнання світом національної серії перегонів Carrera Time Attack в Україні.

Перші етапи цього року вже відбулися в Румунії, Білорусі та Україні, наступний етап «Carrera Time Attack International 2021» відбудеться 5 вересня у Києві на автомобільному СК «Чайка», а завершиться 2021 рік етапом у Полтаві на картодромі «Лтава».

5 вересня у Києві в етапі «Carrera Time Attack International 2021» візьмуть участь більше 50 міжнародних пілотів, яких підтримуватимуть вболівальники з різних країн. На гостей чекатиме виставка ексклюзивних моделей Porsche, парад спорткарів та авіашоу. Кожен зможе випробувати себе як пілота на симуляторі, а діти розважаться у спеціальній ігровій зоні.

«Carrera Time Attack International 2021» 5 вересня — це не лише атмосфера, створена виключно для пілотів. Це справжній автоспортивний фестиваль для всієї родини, де і діти, і дорослі познайомляться зі світом спорткарів та отримають яскравий заряд адреналіну. Водночас це і перший автономний етап Carrera Time Attack, де окрім Porsche не буде інших автобрендів. 

Взяти участь у перегонах може кожен власник спорткара Porsche, навіть пілот-початківець. Реєстрація за лінком: carreratimeattack.com

РЕКЛАМА