Даша Малахова замилувала рідкісним фото з сином і молодшим на 10 років коханим на екофермі

Даша Малахова замилувала рідкісним фото з сином і молодшим на 10 років коханим на екофермі (GlavPost)

Українська ведуча та акторка Даша Малахова захопила спільним фото з коханим і сином на екофермі в Кіровоградській області.Атмосферний знімок для подруги зробила акторка Анна Саліванчук. Тим часом ведуча зробила його репост собі на сторінку. На зображенні пара разом з сином прогулюються садком.


РЕКЛАМА

"Ось такий вигляд має кохання", - написала Саліванчук.Акторка також поділилася зі своїми підписниками, як під час відпочинку з молодшим сином милувалася краєвидами та насолоджувалася місцевою кухнею. Також разом з Нікітою Анна вийшла на ранкову пробіжку довкола озера, а потім покаталася на квадроциклі. І додала, що зовсім не хоче полишати екоферму й залюбки б залишилася на довше.

"А завтра вже на роботу, а так не хочеться. Я б ще тиждень картопельку покопала, козу подоїла", - поділилася артистка.Своєю чергою, Даша Малахова зазначила, що попри те, що вони з акторкою різні за характерами, проте все одно залишаються поруч і підтримують одна одну:"Я не знаю, як можна бути такими різними і так любити одна одну й бажати щастя", - замилувала підписом Малахова.

РЕКЛАМА