Де в Україні дешевше та безпечніше орендувати житло: ціни та фото

Де в Україні дешевше та безпечніше орендувати житло: ціни та фото (GlavPost)

Ціни на оренду житла в великих містах — Києві, Дніпрі, Одесі та Львові — залишаються високими під час війни, навіть попри регулярні російські обстріли. Дешевше та відносно безпечніше можна знайти квартиру або будинок в маленьких містечках та обласних центрах — подалі від звуків вибухів.Сайт ТСН.ua зібрав добірку варіантів, де можна знайти дешеву оренду.ЛубниЛубни — місто в Лубенському районі Полтавській області України, адміністративний центр Лубенської міської громади і Лубенського району.У Лубнах ціни на житло стартують від 2,5 тисяч гривень на місяць. За таку суму можна орендувати однокімнатну квартиру в районі залізничного вокзалу. Ремонт у квартирі старий, однак є індивідуальне опалення, майже вся техніка та меблі для проживання. Власник цього помешкання також пропонує орендувати половину приватного будинку за таку ж ціну.


РЕКЛАМА

За 4 тисячі гривень можна знайти трикімнатну квартиру в центрі міста. Також із усіма меблями і техінку, але зі старим ремонтом.Якщо ви шукаєте помешкання з свіжим ремонтом та сучасною технікою, за 5 тисяч гривень у Лубнах можна орендувати таку однокімнатну квартиру. Власник зазначає, що здає житло тільки сім’ям і без домашніх улюбленців.

Загалом в Мережі не дуже багато оголошень з оренди квартир у Лубнах, однак є з чого обрати.ДрогобичДрогобич — місто в Дрогобицькому районі Львівської області України. Адміністративний центр Дрогобицького району і Дрогобицької міської громади.Варіантів для оренди житла у Дрогобичі більше, ніж у Лубнах. Найдешевше зараз у місті можна орендувати трикімнатну квартиру — за 2,5 тисяч гривень. Це житло без ремонту, з індивідуальним опаленням. Сюди майбутнім орендаторам доведеться привезти з собою техніку та деякі меблі.

За 5,5 тисяч гривень у Дрогобичі здається двокімнатна квартира із свіжим ремонтом та усією технікою. Опалення автономне, електричне. Трикімнатну квартиру з косметичним ремонтом та усім необхідним для життя можна знайти за 7 тисяч гривень на місяць. Житло пропонують лише сім’ям без домашніх тварин.

СтрийСтрий — місто у Львівській області, адміністративний центр Стрийського району і Стрийської міської громади. Один із головних та найбільших транспортних вузлів заходу України, важливий економічний та культурний центр Львівської області.Орендувати квартиру у місті Стрий можна щонайменше за 3 тисячі гривень. У ній старий ремонт, втім є всі меблі та техніка, опалення індивідуальне.

Однокімнатну квартиру зі свіжим ремонтом можна знайти за 5 тисяч гривень на місяць. У ній є всі меблі та побутова техніка, необхідна для комфортного проживання.У місті пропонують багато варіантів житла за 7 тисяч гривень — двокімнатні та трикімнатні квартири з ремонтом. За таку ціну можна знайти житло в новобудові.ОбухівОбухів — місто у Київській області, адміністративний центр Обухівського району. Розташоване у долині річки Кобринка на відстані 45 км від Києва.Ціни в Обухові трохи вищі ніж у попередніх містах через близьке розташування міста до столиці. Найдешевше можна орендувати квартиру за 3-5 тисяч гривень у приватному секторі. Такі пропонують для робітників, які тимчасово приїжджають до міста.Від 5 тисяч гривень можна знайти однокімнату квартиру з усіма меблями та технікою та косметичним ремонтом. Власник пропонує житло людям без домашніх тварин.Двокімнатну квартиру з ремонтом, меблями та технікою в Обухові можна орендувати за 7 тисяч гривень на місяць.

НіжинНіжин — районний центр Ніжинського району Чернігівської області. Вузол залізничних та автомобільних шляхів, друге за величиною місто обласного значення, що розміщене на берегах річки Остер за 80 км від Чернігова.У Ніжині наразі пропонують небагато варіантів для оренди житла. Найдешевше можна знайти двокімнатну квартиру за 5 тисяч гривень. Вона облаштована усім необхідним для життя.

Повністю мебльовану двокімнатну квартиру пропонують зняти за 7 тисяч гривень. У ній є також вся побутова техніка, однак ремонт робився давно.Найдорожча квартира у Ніжині коштує 10 тисяч гривень на місяць. Вона однокімнатна, з ремонтом, меблями і технікою. Розташована у центрі міста.

ЖмеринкаЖмеринка — місто у Вінницькій області, центр Жмеринського району.У Жмеринці наразі актуальні лише два оголошення про оренду житла. Двокімнатну квартиру з меблями і технікою можна зняти за 6 тисяч гривень.

Ще один варіант — трикімнатна квартира за 7 тисяч гривень. У ній виконано косметичний ремонт і є все необхідне для життя.БердичівБердичів — адміністративний центр Бердичівської міської територіальної громади та Бердичівського району Житомирської області.Однокімнатну квартиру в центрі Бердичева можна зняти за 3-3,5 тисяч гривень на місяць. Усі вони з косметичним ремонтом, але старими меблями та технікою.

Одннокімнатну квартиру із свіжим ремонтом можна знайти за 7 тисяч гривень.Однокімнатна квартира-студія з дизайнерським ремонтом у Бердичеві коштуватиме 10 тисяч гривень на місяць. За таку ж ціну пропонують двокімнатну квартиру у центрі міста.

Раніше ми писали, скільки коштує орендувати житло в Києві, Дніпрі, Львові та Одесі. Найдешевше зараз знайти квартиру в Одесі, найдорожче — у Львові. За прогнозами експерта з нерухомості Юрія Піти, ціни будуть триматися на такому рівні. А вже навесні можливе чергове сезонне зростання.Читайте також: Захист від “шахедів” і ракет для квартири та автівки: як застрахувати майно з воєнним ризиком і скільки це коштує Податок на нерухомість в Україні — хто і скільки має заплатити 2024 року Скільки коштуватиме квартира в Києві 2024 року: як зміниться ринок нерухомості

РЕКЛАМА