Демі Мур відсвяткувала Різдво без Брюса Вілліса і разом з родиною постала в однакових образах

Демі Мур відсвяткувала Різдво без Брюса Вілліса і разом з родиною постала в однакових образах (GlavPost)

Ексдружина голлівудського актора Брюса Вілліса, акторка Демі Мур відсвяткувала Різдво у колі близьких без ексчоловіка, з яким прожила у шлюбі близько 13 років.У своєму фотоблогу 60-річна акторка опублікувала серію атмосферних світлин. На фото видно, як затишно акторка прикрасила свій маєток з панорамними вікнами. У великій просторій вітальні будинку розставлені ялинки, прикрашені гірляндою. Втім, основним елементом декору виявилися троянди. Ними знаменитість прикрасила столи.


РЕКЛАМА

Так, Демі з нагоди Різдва зібрала велике коло родичів і знайомих. Всі разом вони мали дуже цікавий вигляд. Для різдвяної вечері вони підібрали однаковий рожевий family-образ, який складався з піжам. До слова, вони ввімкнули камін і обмінялися подарунками, які традиційно поклали у шкарпетки.

Також родина присвятила час читанню. А потім ввечері спільно повечеряла при свічках.

"Різдво у рожевому!", - підписала серію фото Мур.До слова, у коментарях шанувальники були стурбованими. Розгорнулася дискусія, де важкохворий Брюс Вілліс. Втім, знайшлися й ті, хто просто побажав знаменитості вдалих і щасливих новорічних свят.


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА