День доньки 2023 року: привітання в прозі, віршах і милих картинках для найдорожчих

День доньки 2023 року: привітання в прозі, віршах і милих картинках для найдорожчих (GlavPost)

Привітання з днем доньки 2023: вірші та прозаВ День дочки тебе я, доню, вітаю.Тільки радість та щастя у долі бажаю.Знай, з тобою завжди я поруч, все зрозумію, допоможу,Від вітрів та ураганів, моє серденько, тебе збережу.


РЕКЛАМА

***З Днем доньки, люба доню! Бажаємо тобі завжди бути коханою та бажаною, здоровою та життєрадісною, багатою духовно та матеріально! І хай небо над твоєю головою завжди буде блакитним, сонце яскравим, а зірки щасливими! Бажаємо тобі бути щасливою дочкою, подругою, дружиною та просто доброю людиною!

***Доню, люба моя,Вітаю зі святом тебе я!Бажаю, щоб Мати Божа за руку водила,І у всіх справах з Господом благоволила.

***Дорога донечко, ти наша втіха, наша опора і наше сонце. Як добре, що Господь подарував нам тебе! Вітаємо тебе з Днем дочки і бажаємо тобі терпіння, віри, порозуміння з близькими людьми та безкінечного кохання. Нехай любов стане твоєю дороговказною зіркою, яка захистить тебе від заздрощів, злості, брехні, образ і веде дорогою щастя.


РЕКЛАМА

***Доню рідна, мила кровинка,Ми тобі віддали серця половинку.Будь завжди щасливою, доброю і простою,Щирою та чесною, з люблячою душею.З Днем доньки тебе вітаємо з любов’ю –Краси та молодості, радості та здоров’я!

***Я вітаю тебе із Днем донечки! Бажаю тобі бути найщасливішою та здоровішою! Хай із твого обличчя не сходить посмішка, а сльози будуть лише від щастя. Люблю тебе! Будь по-справжньому щасливою!

***Мій улюблений янголятко,Донечка рідна.Моя крихта золота,Світла така.У житті мудрою будь завжди,Уникай помилок.Буде життя нехай повнаЛаскавих посмішок.Нехай завжди з тобою по життюБуде половина —Справжній і улюблений,Відданий чоловік.

***Вітаю тебе, дорога донечко! Бажаю залишатися завжди яскравою зіркою і теплим сонечком, милою дівчиною і доброю людиною, щирою подругою і творчою особистістю. Бажаю приємних життєвих сюрпризів, удачі, радості, світлої надії, міцної віри в себе і любові.

***Моя славна принцеса,Радість, донечко моя.Я хочу, щоб тільки щастямЖиття твоє було повне.Щоб яскраво ти блищала,Підкорювала красою.І в кар'єрі встигала,Йшла відважно за мрією.Будь здоровою, моя радість,Жити бажаю я в любові.Щоб тільки натхненнямБули дні твої повні.

***Донечка, вітаю з твоїм днем! Бажаю тобі здоров'я, щастя. Нехай з тобою поруч будуть тільки близькі тобі по духу люди, щирі і добрі, люблячі тебе. Нехай в твоєму житті буде тільки іскристе щастя і чиста любов.Читайте також: З днем народження: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках

РЕКЛАМА