День матері: Вітвіцька, Кухар, Дзідзьо та інші зірки привітали рідних і показали зворушливі фото

День матері: Вітвіцька, Кухар, Дзідзьо та інші зірки привітали рідних і показали зворушливі фото (GlavPost)

Сьогодні, у другу неділю травня, святкують міжнародний День матері.


РЕКЛАМА

З нагоди світлого свята українські зірки вітають найрідніших, а також показують своїх нащадків. Редакція сайту ТСН.ua підготувала добірку фото та привітань матерям від селебрітіс.

Святослав Вакарчук

"Мам, дякую тобі за те, що ти у нас є!" – написав фронтмен гурту "Океан Ельзи".


РЕКЛАМА

Соломія Вітвіцька

"Мамуль, люблю тебе! Дякую за життя і за те, що ти саме така! Обіймаю міцно і хочеться частіше бачитися не лише віртуально. День матері - це ще одна нагода усім нам подякувати і сказати люблю", – поділилася зірка каналу "1+1".

Тоня Матвієнко

"Для своєї мами я завжди буду "доця", маленькою Тонею", – написала співачка.

Ксенія Мішина

"Чи знаєте ви людину дорожчу і найулюбленішу, ніж ваша мама? Цей пост я присвячую своїй мамі. Мам, я хочу прокричати тобі, що вдячна тобі нескінченно! Я не знаю: я на хмарці тебе обирала або люблячий Бог мені тебе порадив, але кращої мами для мене не існує, навіть у моменти найсильніших образ. Ми багато з тобою пройшли, але ти завжди була поруч, сильна, незалежна, любляча всім серцем. І я хочу подарувати тобі легке, красиве, щасливе життя! Ти зростила в мені найпрекрасніші і правильні якості, риси, погляди. Зараз я бачу в собі те, чого ти мене вчила і розумію цю цінність! Ти для мене більше, ніж мама. А для сина мого – найкраща бабуся на світі! Ми тебе любимо і будь завжди-завжди поруч. До речі, я виявила, що у нас з тобою катастрофічно мала кількість фотографій, потрібно виправляти! З Днем матері, наші улюблені", – опублікувала зірка серіалу "Кріпосна".

Для перегляду фото гортайте праворучОльга Сумська

"Мамочко, рідненька, зі святом! З Днем мами! Дякуємо Богу, що ти у нас є! Привітайте своїх матусь!" – закликала акторка.

Дзідзьо

"Вітаю всіх мам з Днем матері, а свою матусю Галину Янівну вітаю особливо, бо вона для мене найкраща в світі! Люблю і дякую за все!!!" – привітав зірка.

Оля Цибульська

"Твоя віра і любов - то наші крила. Сумнівалась в чому завгодно, крім того, що ти завжди зі мною і за мене. Коли ви з татом мене обіймаєте - я мале дитя. Хай це буде вічно! Люблю! Зі святом, моя Малинка. Мені до тебе ще рости і рости. Я стараюсь", – привітала виконавиця.Сергій Бабкін

"Матусі наші улюблені, спасибі за найцінніший подарунок, що подарували нам - наше життя! Безмежної любові і нескінченної здоров'я я хочу побажати всім матусям, всім майбутнім матусям!" – написав музикант, опублікувавши фото з мамою та тещею.

Для перегляду гортайте праворучЛідія Таран

"Довезла до маман. А в її руцях все оживає! Коли вона побачила ці троянди, то одразу почала думати, як би їх теж вкорінити. Це саме мамине - давати життя і плекати його! Мами = любов", – поділилася ведуча ТСН.

Юрій Горбунов

"Нашу найкращу в світі матусю ми з Івасиком вітаємо з Днем матері! Ти чудова! Ми тебе любимо! І чекаємо на поповнення нашої родини!" – звернувся до Катерини Осадчої телезірка.

Леся Нікітюк

"Я привітала маму Кет наперед, знала, що полечу до Туреччини. Коли будете вітати своїх мам, передавайте їм вітання від мене. Ну і не забудьте #троянди_для_мами", – написала ведуча.

Катерина Кухар

"Дорога, моя улюблена матуся! Вдячна тобі за твою любов! За те, що ти все своє життя присвячуєш нам! В цьому твоя суперсила! У самовіддачі, в умінні любити, віддавати, дарувати беззавітно! І я буду завжди вчитися цьому у тебе, захоплюватися і прихилятися перед тобою! Люблю ... нескінченно!" – привітала балерина.

Для перегляду фото гортайте праворучНастя Каменських

"Щаслива, що ти моя мама. Весела, красива, рідна, добра, любляча, розуміюча і така сильна. Дуже тебе люблю. Будь завжди поруч. З Днем матері", – привітала співачка.

Руслана

"Моя найчарівніша мамі у світі! З Днем, коли розумієш, що означає мама… Мама - це все!!! Одного разу ти подарувала мені талісман, який завжди зі мною. На ньому написані найважливіші для мене слова. Сьогодні я хочу сказати тобі те ж саме: "Ти - найдорожче, що в мене є" – зворушила артистка.

РЕКЛАМА