Десантники з 80-ї ОДШБр отримали від ОККО та «Повернись живим» комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали від ОККО та «Повернись живим» комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн (GlavPost)

Про це повідомляється на Facebook-сторінці ОККО.До складу одного такого комплексу входить понад 400 ударних і розвідувальних БПЛА різних типів, 7 автомобілів типу пікап, 8 комплектів Starlink, автомобільні й портативні радіостанції, прилади нічного бачення, комп’ютери, зарядні пристрої, генератори та інше обладнання.«Це перший із десяти Пульстронів, які отримають Десантно-штурмові війська у рамках ініціативи ОКО ЗА ОКО. Кожен такий комплекс розвідки та ураження вартістю 50 мільйонів гривень створений для того, аби знаходити та знищувати ворога, як вдень, так і вночі», — розповідає заступник директора Фонду «Повернись живим» Олег Карпенко.Командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів (РУБАК) у складі 80-ї ОДШБр з позивним «Директор» запевнив, що його підрозділ на всі 100% використає це обладнання для захисту нашої держави.«Комплекс дуже корисний. Він дає змогу цілодобово проводити розвідку й дорозвідку, перевіряти й аналізувати здобуту інформацію, наносити планові удари по виявлених цілях і контролювати усю лінію зіткнення», – зазначив командир РУБАК у складі 80 ОДШБр.


РЕКЛАМА

«Підсилення ЗСУ стало одним із пріоритетних напрямків нашої компанії з моменту повномасштабного вторгнення. ОКО ЗА ОКО – це наш флагманський проєкт, який уже забезпечив артбригади і розвідбати 25 розвідкомплексами «ШАРК»; а бригади ТрО – кулеметами, мінометами та гранатометами. Тепер наша задача – передати підрозділам ДШВ 10 комплексів розвідки та знищення, – коментує віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів. – Дякуємо усім водіям, які вже другий рік поспіль заправляють свої автівки PULLS’ом помсти і долучаються до підтримки ЗСУ. Окремо дякуємо тим бізнесам, які приєднуються внесками для підтримки ДШВ».

РЕКЛАМА