"Динамо" - чемпіон, "Минай" вилетів: підсумкова турнірна таблиця Прем'єр-ліги-2020/21

"Динамо" - чемпіон, "Минай" вилетів: підсумкова турнірна таблиця Прем'єр-ліги-2020/21 (GlavPost)

У неділю, 9 травня, були зіграні матчі заключного, 26-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). За його підсумками визначилося остаточне турнірне становище команд. У сезоні-2020/21 в чемпіонаті брали участь 14 команд, які грали у два кола.


РЕКЛАМА

"Динамо" достроково виграло "золото" Чемпіонату України та потрапило до групового етапу Ліги чемпіонів-2021/22.

"Шахтар" виборов срібні медалі та зіграє у кваліфікації Ліги чемпіонів. "Гірники" розпочнуть боротьбу з 3-го відбіркового раунду.

"Зоря" завоювала "бронзу" УПЛ. А оскільки в фіналі Кубка України луганський клуб 13 травня зустрінеться з "Динамо", то команда Віктора Скрипника забезпечила собі потрапляння до раунду плейоф кваліфікації Ліги Європи.


РЕКЛАМА

"Колос" і "Ворскла" виступлять у кваліфікації дебютного розіграшу третього за престижністю єврокубка - Ліги конференцій. Клуб із Ковалівки, посівши четверте місце в чемпіонаті, стартуватиме з 3-го кваліфай-раунду, а полтавці, які фінішували п'ятими, розпочнуть з 2-го кваліфай-раунду.

"Минай" посів останню сходинку та вилетів з УПЛ. Йому на зміну прийдуть три найкращі команди Першої ліги, де боротьба ще триває. Таким чином, Прем'єр-ліга буде розширена до 16 команд у сезоні-2021/22.

ПІДСУМКОВА ТАБЛИЦЯ УПЛ 2020/21

РЕКЛАМА