Дружина Віктора Павліка чесно розповіла про стосунки з його донькою

Дружина Віктора Павліка чесно розповіла про стосунки з його донькою (GlavPost)

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка Катерина Реп'яхова – відверто зізналася, у яких вона стосунках з донькою свого чоловіка Христиною.Так, дружина Павліка доволі часто відверто спілкується зі своїми підписниками в Instagram. Зокрема, після того, як співак показав фото з донькою й онуком, фани поцікавилися її стосунками з донькою чоловіка від ексшлюбу й чому у них немає жодного спільного фото. Катерина відповіла, що хоч вона у чудових стосунках з Христиною, втім вони не бачаться. Причину блогерка називати не стала.


РЕКЛАМА

За словами Реп'яхової, ані донька Віктора Павліка, ані сам артист ніколи не проявляли ініціативу, щоб їхній син Михась побачився з Христиною. Своєю чергою, блогерка зазначила, що не втручається у це. Натомість лише ініціює зустрічі Михася з бабусею, мамою Віктора Павліка.

"Не бачимося. Чому не питайте. Я відповідаю за своїх родичів. З усіма моїми Михась бачиться. З Христиною ми в прекрасних стосунках. Але ініціативи від неї ніколи не було побачити Михася. Від Віктора Павліка теж (щоб вони побачилися). А я зі своїми ініціативами не лізу. Я ініціюю тільки зустріч з бабусею Шурою. Тому що це святе", - написала дружина Павліка.

РЕКЛАМА