Дуель непереможних чемпіонів: промоутер Усика повідомив, коли українець битиметься з Ф'юрі

Дуель непереможних чемпіонів: промоутер Усика повідомив, коли українець битиметься з Ф'юрі (GlavPost)

Промоутер чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Олександра Усика Олександр Красюк розповів, коли може відбутися об'єднавчий поєдинок його клієнта з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.


РЕКЛАМА

За словами менеджера українського боксера, битву за звання абсолютного чемпіона світу вдасться організувати лише після того, як Усик захистить пояси в реванші з Ентоні Джошуа.

"Бій з Ф'юрі відбудеться після того, як Усик переможе Ентоні Джошуа в реванші. Олександр був вражений перемогою Ф'юрі над Вайлдером. Його вразило, як вони билися, не показуючи боксерських навичок. Вони намагалися завдати один одному великої шкоди", - цитує промоутера Sky Sports.

Нокаутувавши Вайлдера в 11-му раунді, Ф'юрі успішно закінчив трилогію з "Бронзовим бомбардувальником". Перший бій між Тайсоном і Деонтеєм відбувся 1 грудня 2018 року і завершився внічию, а в другому в лютому 2020 року Ф'юрі нокаутував американця в сьомому раунді.


РЕКЛАМА

У послужному списку 33-річного Ф'юрі 31 перемога (22 - нокаутом) і одна нічия. Він залишається непереможним на професійному рингу.

В активі 34-річного Усика 19 перемог (13 - нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

У доробку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) і дві поразки. У ніч проти 26 вересня Ей Джей програв Усику одноголосним суддівським рішенням і втратив титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі.

Дивіться також:

Король хевівейту: Ф'юрі спихнув Усика з вершини рейтингу найкращих боксерів надважкої ваги

Із ким битиметься переможець реваншу Усик - Джошуа: промоутеру кортить побачити "Фінал чотирьох"

"Усик або ніхто": батько Ф'юрі назвав наступного суперника для непереможного "Циганського короля"

Легенда боксу про потенційну дуель Усика та Ф'юрі: це буде чудовий бій

Усик - Джошуа: найкращі моменти бою (відео)

Ф'юрі - Вайлдер: огляд чемпіонського бою (відео)

"Договірняк", розвели нас, як лохів": колишній тренер Кличка оскандалився заявою про бій Усик - Джошуа

РЕКЛАМА