Дженніфер Лопес показала своїх підрослих двійнят та розсекретила, що їм подарувала з нагоди 16-річчя

Дженніфер Лопес показала своїх підрослих двійнят та розсекретила, що їм подарувала з нагоди 16-річчя (GlavPost)

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес поділилася радісною подією зі своїми шанувальниками – день народження своїх двійнят, Макса та Еммі, які 22 лютого святкували своє 16-річчя. З цієї чудової нагоди Лопес зробила особливий подарунок своїм дітям – подорож до Японії, де вони могли насолоджуватися часом, проведеним разом в сімейному колі.


РЕКЛАМА

Зірка поділилася враженнями в Instagram, де опублікувала фотографії з подорожі та зі святкового вечеряння. Вони відвідали багато цікавих місць, спробували страви з національної кухні, а також прийняли участь у традиційних японських обрядах. Святкове вечеряння було влаштоване в японському стилі, а торт іменинників вражав своєю оригінальністю та красою.

Макс та Еммі висловили величезну вдячність своїй мамі за такий чудовий подарунок та вразились подорожжю, яке вони не забудуть ніколи. У своєму пості в Instagram Дженніфер Лопес підкреслила, що ця подорож була їхнім спільним святкуванням 16-річчя.

Шанувальники знаменитості відгукувалися з великим ентузіазмом та побажаннями щастя та радості її дітям. Багато з них зазначили, що син Макс дуже схожий на свого батька, Марка Ентоні, і вони вражені, наскільки вони виглядають подібними. Інші виразили впевненість, що Лопес є найкращою мамою, та вітали її дітей зі святом, не вірячи, що вони вже стали 16-річними.


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА