Гольова передача Ярмоленка допомогла "Вест Хему" виграти матч АПЛ (відео)

Гольова передача Ярмоленка допомогла "Вест Хему" виграти матч АПЛ (відео) (GlavPost)

Футболіст збірної України Андрій Ярмоленко взяв активну участь в перемозі "Вест Хема" над "Вест Бромвічем" в домашньому для "молотобійців" матчі 18-го туру АПЛ. Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь лондонців.



Підопічні Девіда Мойєса вийшли вперед в компенсований до першого тайму час зусиллями Джаррода Бовена, але після перерви Матеус Перейра забив за гостей і зробив рахунок рівним.

На 62-й хвилині керманич "молотобійців" випустив на заміну Ярмоленка і вже через чотири хвилини українець віддячив за довіру гольовим асистом. Український вінгер поборовся у штрафному майданчику суперника та головою скинув м'яч на Майкла Антоніо, який і став автором вирішального голу.

Зазначимо, що для Ярмоленка цей четвертий асист у 14 матчах за "Вест Хем" в поточному сезоні, але лише перший у Прем'єр-лізі. Раніше Андрій забив 2 м'ячі і зробив три гольові передачі в Кубку англійської ліги.

"Молотобійці" (32 очки) піднялися на сьоме місце в турнірній таблиці АПЛ. "Вест Бромвіч" (11 балів) йде на передостанній, 19-й позиції.

У наступному турі "Вест Хем" 26 січня зіграє на виїзді з "Крістал Пелас", а "дрозди" в цей же день прийматимуть "Манчестер Сіті".

Джерело: ТСН