Груші, фаршировані куркою і сиром

Груші, фаршировані куркою і сиром (GlavPost)

Всі звикли, що з фруктів готуються в більшості випадків десерти. Але якраз груші чудово пасують, наприклад, до хамону, сиру, навіть до курки. Фаршировані сиром і куркою груші будуть прикрасою як для святкового столу, так і для вишуканого сніданку. Тим більше, що готувати їх швидко і легко.


РЕКЛАМА

Груші, фаршировані куркою і сиром

Інгредієнти:

груша - 4 шт.


РЕКЛАМА

грудка куряча - 300 г

сир моцарела - 100 г

сир блакитний - 50 г

горіхи волоські - 40 г

оливкова олія - ​​1 ст. л.

паприка солодка мелена - 0.5 ч. л.

сіль - 0.5 ч. л.

перець чорний - 0.25 ч. л.

Покроковий рецепт

Крок 1: змішати в невеликій мисці паприку, сіль і перець і натерти сумішшю філе курячої грудки з двох боків.

Крок 2: обсмажити грудку на оливковому маслі по 3 хвилини з кожного боку. Загорнути філе в фольгу і дати охолонути.

Крок 3: включити духовку розігріватися до 180 градусів. Моцарелу потерти на тертці, якщо використовуєте твердий різновид моцарели, або порвати руками, якщо вона у вас м'яка. Блакитний сир розкришити, а волоські горіхи порубати ножем.

Крок 4: порізати охолоджену курячу грудку дрібними кубиками і змішати з блакитним сиром і волоськими горіхами. За необхідності приправити ще сіллю і перцем.

Крок 5: груші розрізати уздовж навпіл, видалити серцевину з насінням і акуратно вийняти м'якоть таким чином, щоб залишилися стінки завтовшки приблизно 0,5 см. М'якоть груші порізати кубиками і додати до начинки.

Крок 6: викласти курку з грушею, блакитним сиром і волоськими горіхами в половинки груш і посипати моцарелою. Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА